• БИОЗОН.БГ

За почитателите на Ароматерапията

Актуализирано: 30 Авг 2019

За всички, които обичат и ползват етеричните масла за здраве и красота имаме една много добра новина. Вече може да поръчате и при нас книгата на издателство "ВДЪХНОВЕНИЯ" - "Лечебната сила на етеричните масла"

Книгата „Лечебната сила на етеричните масла“ от д-р Ерик Зелински е наръчник за употребата на тези ценни дарове на природата, който ви предоставя безпристрастна, основана на научни доказателства информация, съвети, препоръки за безопасност и рецепти, с които да включите етеричните масла в ежедневието си и да се насладите на истинското здраве, което заслужавате.Етеричните масла са най-мощното и най-концентрираното оръжие на фитотерапията, защо да не го използваме за нашето здраве?

Важно е, обаче, да правим осъзнат избор и да купуваме само качествени етерични масла, от доказани производители, които могат да предоставят всички необходими сертификати и анализи за своите масла.


Какво казва и Ерик Зелински в своята книга, че етикетът говори сам по себе си, ако на етикетите не са изписани основните данни за дадено етерично масло, вие на практика не знаете какво купувате.


В книгата ще намериже множество рецепти, които може да приложите във вашето ежедневие за различни състояния. Най-важното е, че са показани начини за безопасно разреждане на етеричните масла в базови масла и техники за приложението им.


Пожелаваме ви приятно четене! Може да поръчате книгата ТУК.

23 преглеждания0 коментари
Съвет ? Нещо Полезно ?
Оставете се да ви Насочим...

 

Имате проблем със съня.

Глезените ви се подуват. 

Имате пигментни петна.

Свържете се с нас: +359 890 202 303

Работно време на офиса:

Понеделник - Петък : 10.00 - 18.00 ч

София 1164, бул. Джеймс Баучер 2, Лозенец  

biozone@yahoo.com

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© 2021 BioZone.BG

Copyrights