Нашето тяло произвежда отпадъци, наречени токсини.

Тези токсини са свързани с храносмилането и дихателните функции на организма...

Освен това, ние поемаме и други „отпадъци“, много по-токсични: пестициди, инсектициди, алкохол, тежки метали... За да избегнем претоварването на тялото е необходимо редовно са се „отърваваме“ от тях.

Правете ДЕТОКС, за да освободите черния дроб, червата, бъбреците, кожата и белите дробове от токсините ! Детоксикация е най-добре да се прави пролет и есен.

През пролетта, за да освободим организма от натрупаните мръсотии в тялото през студените месеци, а есента – за да се подготвим за зимата.

Идеи за детокс :

C билки и етерични масла: Копър, Касис, Глухарче..., благоприятстват дренажа и храносмилането и помагат за извеждане на таксините от организма.

Зелен чай ...силен антиоксидант, той помага и за естествено намаляване на теглото

Детокс с глина: Общоприето е, че най-доброто чистене от токсини става с вода. Счита се, че има само един метод, който е по-добър от гладуването с вода. Това е пиенето на глина. Тя се разрежда и се приема няколко пъти дневно. Това е от малкото методи за ДЕТОКС, които чистят не само дебелото, но и тънкото черво. Полепва по тях и буквално изсмуква цялата мръсотия от организма.

 ДЕТОКС

Отвътре и отвън !

Съвет ? Нещо Полезно ?
Оставете се да ви Насочим...

 

Имате проблем със съня.

Глезените ви се подуват. 

Имате пигментни петна.

Свържете се с нас: +359 890 202 303

Работно време на офиса:

Понеделник - Петък : 9.00 - 18.00 ч

София 1164, ул. Кричим № 80, Лозенец  

biozone@yahoo.com

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

© 2018 BioZone.BG