top of page

Ето марките, които ще намерите при нас

В сърцето на Гаскония, в провинция Жер е родена Лабораторията Алто - специалист в аромо и фитотерапията. Привърженици на растителния свят и неговото многообразие, те подбират внимателно суровините за всеки един продукт, за да предложат на своите клиенти гама от 100% натурални и био сертифицирани продукти с изключително високо качество, с респект към природата и добруването на всеки един от нас. Лаборатоар Алто е синоним на високо качество. Етеричните и базови масла, които предлагат са с доказан произход, хемотип, те са биохимично и ботанически дефинирани. 

Arc en Sels

Arc En SELS произвежда хранителни и козметични продукти с високо качество, от суровини с естествен или органичен произход, отдавна доказали своите качества в страните, от които произхождат, произведени с грижа за околната среда и човешките ценности. Справедливата търговия на Арк ан Сел е свързана главно със страните от Африка и Близкия изток. Арк ан Сел работи с кооперации от жени в Мароко, Буркина Фасо, Бенин, а също и с малки мадагаскарски производители, с мароканци, с египтяни. Продуктите, предлагани от Arc En SELS не са плод на бизнес стратегии, а са вдъхновени от богатството на нашата земя и дават възможност на тези, които искат да участват в този огромен тласък на истинските ценности, да го направят.

Beautanicae

Специализирана био козметика за периода на бременност и майчинство, а и след него. Козметика, която не съдържа етерични масла. Ефективна грижа от природата, с плодови екстракти и билки. Меки, нежни, разтапящи се и ефективни текстури с неустоим аромат, в които ще се влюбите. Специални тестове доказват, че козметиката Ботаника е безвредна за плода.

Cattier Paris

Eксперт по Красота от Природата повече от 45 години, Cattier е водеща френска марка на пазара за био козметика. В основата на създаването на Cattier е една ценна естествена съставка с много добродетели и качества: Глината. През 1968 г. един човек разкрива цялото богатство и ползите от тази "земя на красотата" и решава да даде възможност на много хора се възползва от нея.

Elixirs & Co Paris

Цветята на Бах са създадени през 30-те години на ХХ век от англйския лекар Едуард Бах, който дава своето име на метода на добиването на есенциите. Неговата философия е изпреварила доста своето време. "Докато Душата, Тялото и Духът на човека са в хармонично съзвучие, нищо не може да ни засегне, огорчи, разстрои." Цветята на Бах са създадени през 30-те години на ХХ век от англйския лекар Едуард Бах, който дава своето име на метода. Неговата философия е изпреварила доста своето време. Цветята на Бах са изцяло природни продукти, така че може да се използват и при възрастни, и при деца и животни. Тяхното приемане не крие никакъв риск, не са познати и някакви непоносимости или  противопоказания. Вие не можете да ги предозирате или да се пренаситите с тях. Нещо повече, спокойно можете да ги съчетаете с друго лечение и с други лекарствени средства, били те обичайни или алтернативни.

Helixium by Skinature

Helixium е премиум органична марка, сертифизирана от Ecocert Cosmos ОРГАНИК на лабораторията Skinature, Испания. Уникалният и единствен в света комплекс, Helixium, е технология, която комбинира био екстракта, слезта от охлюв, с органичен екстракт от Чайот /Sechium edule, Мексиканска краставица/. Известна със своите изключителни регенериращи свойства, слюнката от охлюв в тази гама е 100% органична и е добита в биологични условия, което дарява продуктовата гама с изключително качеството и забележителни активни съставки.

Herbis

Производител на 100% натурална, българска козметика за коса и тяло под бранда Herbis.

Концепцията на Herbis е да предлага висококачествени продукти, влагайки в тях чисти масла и билки, качествени опаковки и много отношение към продукта. Убедете се сами...

Hei Poa

Открийте полъха от Полинезия с оригиналното олио Monoï, в малката му бутилка от сироп, разпознаваема между всички останали, благодарение на залеза върху нея, който ви кани на чувствено пътешествие… Олиото Моной от Таити е Полинезийската тайна за красота. Чувствеността на олиото Моной и сладостта на ванилия се вплитат в смела и опияняваща комбинация. То обгръща тялото ви с пленяващ аромат. Освежава, подхранва и хидратира. Омекотява и изглажда.

Лаборатория за БИО ДЕРМО КОЗМЕТИКА с няколко гами продукти на високо технологично ниво.

Марката ALGA-MARIS® - иновативна био слънцезащита от ново поколение - НОМЕР ЕДНО във Франция от години.

Марката Meteologic® - иновативна дермо козметика, която предпазва кожата от оксидативен стрес

Марката Monoï - Сертифицирано олио то МОНОЙ от най-висок клас.

Основана през 2012 г. от инженер, "Lapiglove" е сравнително нова френска марка родена в Елзас, чиято мисия е да предложим на всички жени нежно, изискано, бързо, ефикасно и икономично да отстранят гримаи почистят лицето си. 100% Френски продукт с високо качество, изработен с грижа за планетата, хипоалергичен и икономичен, предназначен за многократна употреба. Марка, която бързо се налага на пазара във Франция, а вече и в цяла Европа.

1 / 1

Please reload

bottom of page